Ανακάλυψε την πραγματική αξία του ακινήτου σου μέσα σε δευτερόλεπτα

Το αυτόματο μοντέλο ακινήτου BrainsMeter είναι η εκτίμηση της EstateBrains για την αξία πώλησης ενός ακινήτου. Το BrainsMeter ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (A.I.) και big data λαμβάνοντας υπόψη χαρακτηριστικά όπως τοποθεσία, φωτογραφίες (κατάσταση) και τις συνθήκες της αγοράς.

Συχνές ερωτήσεις

Το αυτόματο μοντέλο ακινήτου BrainsMeter είναι η εκτίμηση της EstateBrains για την αξία πώλησης ενός ακινήτου. Το BrainsMeter ενσωματώνει δημόσια δεδομένα, δεδομένα που υποβάλλονται από τον χρήστη και λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά , την τοποθεσία, τις φωτογραφίες (κατάσταση) και τις συνθήκες της αγοράς.

Η ακρίβεια του BrainsMeter εξαρτάται από τις πληροφορίες που  παρέχετε (ευκρινείς φωτογραφίες, λεπτομέρειες σπιτιού κ.λπ.), την τοποθεσία και τη διαθεσιμότητα δεδομένων στην περιοχή. Όσο περισσότερα δεδομένα είναι διαθέσιμα, τόσο ακριβέστερη θα είναι η αξιολόγησή μας. Μέχρι σήμερα το BrainsMeter επιτυγχάνει ακρίβεια άνω του 95% στην πρόβλεψη της τιμής σε πάνω από τα μισά ακίνητα.

Για τον υπολογισμό του BrainsMeter , χρησιμοποιούμε μια διαδικασία 3 βημάτων:

1.Συνδυάζουμε εξελιγμένους αλγόριθμους που ενσωματώνουν δεδομένα απευθείας από εκατοντάδες δημόσιες πηγές και συνεργαζόμενους μεσίτες, για να έχουμε μια επισκόπηση της αγοράς σε πραγματικό χρόνο

2. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (A.I) για να κατανοήσουμε την κατάσταση του ακινήτου σας βάσει των φωτογραφιών που ανεβάζετε

3. Συγκρίνουμε το ακίνητο μόνο με παρόμοια ακίνητα στην ίδια τοποθεσία (κατάσταση, μέγεθος κ.λπ.) και σας δίνουμε την αξιολόγησή μας σε πραγματικό χρόνο

Με απλά λόγια, φανταστείτε ένα πολύ γρήγορο και έξυπνο ρομπότ που έχοντας μόνο μερικές φωτογραφίες και λεπτομέρειες του ακινήτου σας μπορεί να το συγκρίνει με παρόμοια ακίνητα (σε πραγματικό χρόνο) και να μας δώσει μία αξιολόγηση μέσα σε δευτερόλεπτα!

Το BrainsMeter πρέπει να χρησιμοποιείται ως σημείο εκκίνησης για μία αγοραπωλησία. Συνιστούμε στους αγοραστές, τους πωλητές και τους ιδιοκτήτες σπιτιών να συνδυάζουν το X με την βοήθεια από έναν επαγγελματία σύμβολο ακίνητης περιουσίας (μεσίτη)

Όχι, η αξιολόγηση και η προσφορά μας είναι εντελώς δωρεάν.

Συγκρίνετε λίστες

Συγκρίνω