5 λόγοι για να κάνεις καριέρα ως σύμβουλος ακινήτων - Estate Brains

5 λόγοι για να κάνεις καριέρα ως σύμβουλος ακινήτων

Οι σύμβουλοι ακινήτων είναι ουσιαστικά ιδιοκτήτες της δικιάς τους μικρής επιχείρησης. Ορίζουν οι ίδιοι το ωράριό τους, έχουν τους δικούς τους πελάτες και στρατηγική μάρκετινγκ, πληρώνουν τους δικούς τους φόρους και αναπτύσουν έτσι την επιχείρησή τους. Είναι σίγουρα ένα πολλά υποσχόμενο επάγγελμα.

1. Είσαι το αφεντικό του εαυτού σου

Οι περισσότεροι σύμβουλοι ακινήτων εργάζονται ως ανεξάρτητοι συνεργάτες. Επιλέγουν οι ίδιοι το ωράριο που θα εργάζονται και θέτουν μόνοι τους προτεραιότητες. Μπορείς να δουλέψεις από το σπίτι αλλά και να δημιουργήσεις τους δικούς σου στόχους που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

2. Υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους

Σίγουρα η καριέρα του συμβούλου ακινήτων δεν είναι για ολιγαρκείς ανθρώπους. Δεν περιορίζεσαι σε κάποιο ωρομίσθιο ή ακόμα και σε συγκεκριμένο εύρος μισθού. Όπως σε όλες τις δουλειές, για να πετύχεις και να γίνεις ηγέτης στον κλάδο σου θέλει σίγουρα μεγάλη προσπάθεια, μπορεί πραγματικά να είναι πολύ επικερδής.

3. Η καριέρα του συμβούλου ακινήτων μπορεί να ξεκινήσει πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλους κλάδους

Αν θέλεις να αλλάξεις καριέρα ή αν βρίσκεσαι στο ξεκίνημά της, το να γίνεις σύμβουλος ακινήτων είναι λιγότερο χρονοβόρο σε σχέση με άλλα επαγγέλματα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι μία εύκολη επιλογή, αλλά ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκπαίδευσης που μπορούν να εκμεταλλευτούν άνθρωποι από διαφορετικά υπόβαθρα.

4. Οι σύμβουλοι ακινήτων βοηθούν τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια μεγάλων αλλαγών στη ζωή τους

Είναι μία δουλειά που σίγουρα σου δίνει το αίσθημα της προσφοράς. Πολλοί σύμβουλοι ακινήτων κερδίζουν μεγάλη ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι βοήθησαν τους ανθρώπους σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Ορισμένες φορές θα χρειαστεί να γίνεις life coach ή και μέντορας. Πραγματικά σημαντικό, έτσι;

5. Η αναπτυσσόμενη αγορά του real estate στην Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια η χώρα προσεγγίζει πολλά υποσχόμενες επενδύσεις. Η κυριότερη δεν είναι άλλη από την επέδυση στο Ελληνικό, ένα σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής και εδραίωσης της Αθήνας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού. Σημαντικό επίσης είναι και το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για το πρόγραμμα Golden Visa της χώρας, οπότε έσο έτοιμοι για διεθνείς εμπειρίες!

Γίνε σύμβουλος ακινήτων με την Estate Brains

Είτε βρίσκεσαι στο ξεκίνημα της καριέρας σου, είτε είσαι έμπειρος σύμβουλος ακινήτων μία θέση είναι εδώ για εσένα! Προσφέροντάς σου όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά εργαλεία, έτοιμο πελατολόγιο αλλά και συνεχείς εκπαιδευτικές ευκαιρίες, είναι βέβαιο ότι θα είσαι ΕΣΥ εκείνος που θα ξεχωρίσει στην αγορά.

Join The Discussion

Compare listings

Compare