3 τρόποι για άμεση ενοικίαση του ακινήτου σας επί Covid - Estate Brains

3 τρόποι για άμεση ενοικίαση του ακινήτου σας επί Covid

Η πανδημία του κορονοϊού ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τα πράγματα. Ανεπηρέαστη φυσικά δεν έμεινε και η αγορά των ακινήτων, αλλάζοντας τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα προβεί σε ενοικίαση ακινήτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στην αγορά, ο κύριος λόγος για τον οποίο γίνονται ενοικιάσεις σήμερα είναι το lockdown. Ναι, καλά διάβασες. Ο εγκλεισμός αυτός, δημιούργησε την ανάγκη στους κατοίκους των μεγάλων πόλεων να αναθεωρήσουν την επιλογή της κατοικίας τους. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα ένας χώρος καθόλου φιλικός προς την τηλεργασία.

Οι κάτοικοι των μεγαλουπόλεων, και κυρίως εκείνοι που ζουν στο κέντρο αυτών, είναι διατεθειμένοι να νοικιάσουν ένα σπίτι πιο κοντά στην φύση για να περάσουν τη δεύτερη καραντίνα. Άλλοι συχνοί ταξιδιώτες, μπορεί απλά να θέλουν να κάνουν αυτό που τόσο πολύ τους έχει λείψει – διακοπές.

Μάθετε εδώ πως μπορείτε να κάνετε διακοπές ακόμα και εν μέσω πανδημίας!

Βλέποντας λοιπόν τις τελευταίες τάσεις, έχουμε συγκεντρώσει 3 τρόπους που θα σας βοηθήσουν σίγουρα να ενοικιάσετε το επιπλωμένο ακίνητό σας.

1. Φωτογράφιση ακινήτου 360º

Όντας μια αρκετά ανταγωνιστική αγορά, με μεγαλύτερη πλέον προσφορά απ’ ότι ζήτηση, θα πρέπει να βρεις τρόπους με τους οποίους να διαφοροποιήσεις το ακίνητό σου από τους υπόλοιπους. Η επαγγελματική φωτογράφιση 360º θα τραβήξει σίγουρα πολλά βλέμματα πάνω στο ακίνητό σας. Θα επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους να περιηγηθούν μόνοι τους στο ακίνητό σας, χωρίς φυσική παρουσία, κάτι το οποίο θα τους βοηθήσει να πάρουν ευκολότερα μία απόφαση.

2. Ζωντανή περιήγηση ακινήτου

Σε περίπτωση επιλογής του ακινήτου σας, γνωστοποιήστε στους υποψήφιους ενοικιαστές ότι είστε διατεθημένοι να τους προσφέρετε μια ζωντανή περιήγηση μέσω βιντεοκλήσης. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε την υπευθυνότητα που απαιτούν οι περιστάσεις περί κοινωνικής αποστασιοποίησης και ταυτόχρονα προσαρμογής σε κάθε κατάσταση!

3. Ανέπαφες συναλλαγές και συμβόλαιο

Το τελευταίο βήμα φυσικά που θα σας προσδώσει και την αξιοπιστία που αρμόζει σε εποχή πανδημίας, είναι οι ανέπαφες συναλλαγές. Δηλώστε από την αρχή ότι όλες οι χρηματικές συναλλαγές θα γίνουν ηλεκτρονικά, καθώς και το συμβόλαιο εκμίσθωσης ακινήτου.

Αφήστε το πάνω στην Estate Brains!

Αυτό που μας διαφοροποιεί στην αγορά των ακινήτων είναι η γρήγορη προσαρμοστικότητα σε νέα δεδομένα. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι στην φιλοσοφία μας από την αρχή κι όλας της δημιουργίας μας.

Ακολουθήστε μας στα social:

Join The Discussion

Compare listings

Compare